duminică, 8 aprilie 2012

~~Capitolul 7-A 2 a intalnire cu un demon~~


~~Capitolul 7-A 2 a intalnire cu un demon~~Iljimae se repezii catre silueta vrand sa o loveasca dar aceasta dispare spunand:
"Inca putin comandandte Azazel si ne vom reintalni  :YMDEVIL: "
In felul acesta Iljimae incerca sa inteleaga ce se intampla si cine este acest Azazel insa fara sa realizeze a uitat la scurt timp dupa inceperea antrenamentului cu batranul cel orb.Acesta i facuse un arc si i spusese sa traga cu el cat mai multe sageti si cat mai repede pana va nimenri o tina flata la aproximativ 100 de metri de el.
Ce lo fii apucat pe batran eu abia pot sa intind coarda si el vrea sa lovesc tinta aia de la o asmenea distanta? se intreba Iljimae in mintea lui.
Ilijame incepuse sa traga sageata dupa sageata insa cand ajunsese pe la vreo 2000 de sageti vaznad ca nici una nu atinsese tinta si simtind ca nu mai poate sa isi miste manile astfel ca se vedea nevoit sa renunte pentru ziua respectiva.
A 2 a zii acesta a reusit sa traga 2100 de sageti din care 5 reusise sa atinga tina printre care 2 direct in "ochiul boului"(punctul de pe mijlocu tinntelor)insa din nou durerea il silise sa se opreasca.
Acesta continua sa se antreneze zilnic pana cand reusise sa nimearasca tinta cu aproximativ 50% din sagetile trase.
In felul acesta 17 ani au trecut imediat totul parea normal pana intr-o zi in care viata sa avea sa fie complet schimbata.In timp ce
ce se ducea acasa dupa un meci de fotbal o i-a pe o alee intunecata ca si scurtatura sa nu intarzie acasa la cina.
Mergand el aude un zgomot:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu