Desene Animate

luni, 27 februarie 2012

~~Capitolul 5-Secretele batranului orb!~~


~~Capitolul 5-Secretele batranului orb!~~


Iljimae se ascunsese repede unde i spusese batranul exact la timp pentru ca imediat isi facura aparitzia 2 oameni care erau santinelele inchisorii in ziua acea.
-Batrane cum o mai duci? spuse unul dintre paznici.
-Hmm cum de va intereseaza asa deodata de mine?
-Batran prost,spuse celalalt vrand sa il loveasca cu latu sabiei insa bratranul se ferii cu usurinta de lovitura.
-Wow brtrane se pare ca nu tzi-ai iesit din forma.
Iljimae era uimit cum batranul evitase lovitura paznicului.
Cei 2 paznici ii lasa mancarea si apa iar apoi pleca catre ceilaltzi.
-Acum potzi sa iesi spuse batranul catre Iljimae.
-Cum de ai reusit sa evitzi lovitura daca tu nu potzi sa vezi?
-E simplu un bun luptator isi simte arma in vreme ce un maestru o considera ca o prelungire a bratzului sau iar daca te coincetrezi putzin asemenea atacuri sunt foarte usor de evitat.
-Ma potzi invatza si pe mine sa lupt?spuse Iljimae
-Desigur dar mai intai trebuie sa imi dovedesti ca esti vrednic sa invetzi artele martziale si ca nu le vei folosii in scopuri rele
Iljimae i spuse batranului de ce vrea sa invetze sa lupte iar acesta accepta si i dadu un manual(un sul de bambus cu inscrieri)care explica cum trebuie executate manevrele.
Mai apoi batranul il chema pe Iljimae sa stea in fatza lui pe pat si il pusese sa isi tzina respiratzia cat de mult poate in timp ce el il presa pe spate(deschizand altfel un canal de energie din corp).
Iljimae lesina imediat ce batranul incepuse sa puna presiune pe spatele lui insa isi revenii la scurt timp,intrebandul pe batran ce a facut.
-Am deschis un canal de nerge din corpul tau acum ar trebui sa te smtzi ceva mai puternic si mai usor.
-Da asa e spuse Iljimae mirat,acu ca ai mentzonat chiar e ceva diferit la mine.
-Cand vei stapanii aceste tehnici si vei fii mai tare fizic vino din nou si te voi antrena cu arma.spuse batranul catre Iljimae.
Iljimae lua manualul si se uita la el apoi pleca inapoi mirat de cea ce vazuse si bucuros ca avea sa invetze tehenici de lupta,acesta ascunsese manualul intr-un loc sigur unde sa nu il gaseasca nimeni si incepu sa urce restul muntelui,acum ii era ceva mai usor sa urce muntele insa trebuia sa fie atent doarece putea sa fie prins din nou intr-o alunecare de teren care de data asta i-ar fii fost fatala mai mult ca sigur din cauza inaltzimi foarte mare la care se afla.
Dupa ce urca muntele Iljimae lua o scurta pauza in varf pentru a se odihni dupa care pleca inapoi catre batranul ce il pusese sa urce pe munte.
-Foarte bine ai reusit sa completezi primul nivel din antrenament.spuse batranul catre Iljimae
-Da insa a fost foarte dificil sa il urc,acum intzeleg de ce ai ales tocmai acel munte.
-Foarte bine acum i-a saculetzii astia cu nisip si leagtzii de glenze,genunchi,sold si incheiturile mainilor apoi dute pana la baza muntelui si intoarcete pana la apusul soarelui altfel nu te voi mai invatza nimic.
-Iljimae pleca imediat catre munte insa abia putea sa se miste din cauza saculetzilor cu nisip pe care ii purta,dar motivat de gandul
ca va devenii mai puternic  el inainteaza catre baza muntelui gandidu-se doar sa ajunga inapoi inainte de apus cand deodata simti o prezenta stranie in jurul sau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu